Catharinakerk in Doetinchem
Home Bestuur Verhuur Activiteiten Boekenmarkt Nieuws Publicaties
Concerten
Exposities

Er vinden in de Catharinakerk en Driekoningenkapel wekelijks vele activiteiten plaats. Vele daarvan zijn voor besloten groepen.
Sommige activiteiten zijn voor ieder die belangstelling heeft. Een overzicht van de activiteiten, deze maand en de komende maanden,
vindt u op de pagina Reserveringen


Zomerprogramma 2018

In de maanden juli en augustus is er een zomerprogramma van concerten en exposities. Die concerten en exposities zijn zowel in de Driekoningenkapel als in de Catharinakerk. Voor meer informatie klikt u hierboven op 'Concerten' of op 'Exposities'.
De folder met het overzicht van concerten en exposities kunt u hier downloaden(pdf).


Open Monumentendag 2018

Op 8 september vindt om 10.00 uur in de Driekoningenkapel de officiŽle opening plaats van Open Monumentendag 2018 door burgemeester Mark Boumans. Daarna kunt u kijken naar foto's van het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers. Om 14:30 uur en 15:30 uur presenteert het Erfgoedcentrum in de Driekoningenkapel de theater-voorstelling 'Vive la Hollande!'.
In de Catharinakerk is er om 11:00 uur een mini-concert van het Chr. Mannenkoor Meppel. Vanaf 12:00 uur is er boekenmarkt. De afsluiting is daar om 16:30 met een concert voor orgel en trompet door Nieuwe Muziek.
De folder met het overzicht van het hele programma van de Open Monumentdendag kunt u hier downloaden(pdf).